domingo, 11 de diciembre de 2011

INFORMACIÓ SOBRE LA PROPERA FESTA INTERCULTURAL


Benvolgudes famílies:

Us convidem a participar en la propera Festa Intercultural de la nostra escola.
Cada any la participació ha estat més gran gràcies a l'entusiasme de les famílies que convivim a l'escola.

Els països representats han estat: Veneçuela, Marroc, França, Mèxic, els EUA, Anglaterra, Perú, Xile, Equador i Espanya: Catalunya, Aragó, Extremadura i Albacete.

Al maig de 2012 serà la propera Festa Intercultural. Us convoquem per a què hi hagi més representació dels països i regions que conviuen a l’escola. I poder participar activament vosaltres i els vostres fills/es de la festa.

Aquest any a més de conviure, compartir i conèixer la diversitat cultural a través del menjar, música i folklore, el convidat d'honor seran les "llengües de l'escola”, que també serà el tema de les Jornades Pedagògiques d’aquest curs, dins del Projecte Educatiu del Centre, que es realitzaran durant el tercer trimestre.

Us animem a participar amb diverses activitats: gastronòmiques, lúdiques i culturals on la llengua del nostre país ens permeti trobar-nos, identificar-nos, conèixer-nos per fomentar la convivència, la comunicació, el respecte i la cohesió social.

Les famílies que vulguin participar amb algun estand per a la festa, s’han de posar en contacte amb l’AMPA abans del 20 de desembre. Als següents correus: ampa.lesfontetes@hotmail.com, claudia.palavicini@gmail.com, o directament a l'oficina de l'AMPA.

Ara és el moment per començar a buscar els suports necessaris en els consolats, associacions o ambaixades dels països o regions i per garantir l'èxit de la nostra festa. No oblideu que la participació de les famílies ens enriqueix com a comunitat.

Atentament:


La Junta de l'AMPA de l'escola Les Fontetes.
I L’Equip Directiu

No hay comentarios:

Publicar un comentario